Spring naar content

15-01-2022

Tuinbouwmechanisatie

Heecon is de specialist op het gebied van tuinbouwmechanisatie. We voorzien u graag van deskundig advies. Onze experts vertellen u meer over onze tuinbouwmechanisatie en hoe u deze kunt inzetten voor het beste resultaat.

Hét mechanisatiebedrijf voor uw vraagstuk

Heecon ruimt al jaren met de beste machines en mensen kassen leeg. Snel en vakkundig, daar ligt de focus op. Of het nu gaat om tomaten, paprika’s of andere gewassen, onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Heecon levert tuinbouwmechanisatie over de hele wereld. 25 jaar geleden zijn we begonnen met één machine. Inmiddels hebben we een uitgebreid aanbod en kunnen we u ondersteunen bij verschillende taken in de kas. Hierbij staat kwaliteit, veiligheid en persoonlijk contact centraal. Doordat we binnen ons mechanisatiebedrijf met een vast team werken, kunnen wij u van het beste vakmanschap voorzien.

Loonwerk

Naast het verzorgen van tuinbouwmechanisatie kunnen wij u ook ondersteunen met onze loonwerkers. Onze mensen kennen de tuinbouwmechanisatie door en door, wat een groot voordeel is in de Heecon-aanpak. Bent u benieuwd wat onze loonwerkers voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag mee.

Neem contact op

Ons mechanisatiebedrijf is voorzien van de juiste mensen en apparatuur om u verder te helpen. Om wat voor gewas het ook gaat, Heecon helpt u graag verder. Bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten of bekijk het ruime aanbod aan tuinbouwmechanisatie. Neem contact met ons op via info@heeconbv.com of telefonisch via +32 33 15 06 09. Heecon staat voor u klaar.