Spring naar content

15-01-2021

Tuinbouwmechanisatie

Bent u op zoek naar een mechanisatiebedrijf in de tuinbouw? Heecon is specialist in loonwerk en de bijbehorende machines binnen deze sector. Wij kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We vertellen u graag meer over onze tuinbouwmechanisatie en hoe u deze kunt inzetten voor het beste resultaat.

Hét mechanisatiebedrijf voor uw vraagstuk

Heecon ruimt al jaren met de beste machines en mensen kassen leeg. Snel en vakkundig, daar ligt de focus op. Of het nu gaat om tomaten, paprika’s of andere gewassen, onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Heecon levert tuinbouwmechanisatie over de hele wereld. Waar het 25 jaar geleden met één machine begon, hebben we nu een uitgebreid aanbod en kunnen we u ondersteunen bij verschillende taken in de kas. Hierbij staat kwaliteit, veiligheid en persoonlijk contact centraal. Doordat we binnen ons mechanisatiebedrijf met een vast team werken, kunnen wij u van het beste vakmanschap voorzien.

Loonwerk

Naast het verzorgen van tuinbouwmechanisatie ondersteunt Heecon u ook met loonwerkers. Onze mensen kennen de tuinbouwmechanisatie door en door, wat een groot voordeel is in de Heecon-aanpak. Bent u benieuwd wat onze loonwerkers voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag mee.

Neem contact op

Ons mechanisatiebedrijf is van de juiste mensen en apparatuur voorzien om het uitruimen van uw kas goed te laten verlopen. Om wat voor gewas het ook gaat, Heecon helpt u graag verder. Bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten of bekijk het ruime aanbod aan tuinbouwmechanisatie. Heecon staat voor u klaar.