Spring naar content

01-09-2017

Vernieuwing machinepark Heecon

Regelmatig krijgen we vragen van klanten of we gebruikte machines kunnen leveren. Meestal kunnen we weinig betekenen voor deze bedrijven omdat wij zelf met grotere machines werken die prijstechnisch minder interessant zijn voor de tuinders. In sommige gevallen lukt het ons echter toch om een kleine machine te leveren die we hebben teruggekocht van een van onze klanten die toe zijn aan een nieuwer of groter model.

In de kleinste gevallen gaat het om loonwerkers die de investering willen doen om onze grotere machines te kopen en dat geeft ons de gelegenheid om ons machinepark up to date te houden. Zo zijn er ook dit jaar 2 van onze oudere machines verkocht, een Heecon Gigant IV en een Heecon Big Chopper. Hiervoor is een Heecon Multi Gigant III (voorheen de Gigant III) in de plaats gekomen met een 200 PK motor welke geschikt is voor het verhakselen van aardbeien en het uitruimen van blad in de tomatenteelt. Daarnaast hebben we ook een nieuwe Big Chopper gebouwd met een 250 PK Ad-blue Final Tier IV motor.

Met het vernieuwen van ons machinepark kunnen we de betrouwbaarheid en flexibiliteit van ons bedrijf aan onze tuinders blijven garanderen. We zijn dan ook erg blij en dankbaar dat onze tuinders elk jaar weer hun vertrouwen in ons behouden en hun loyaliteit tonen.