Spring naar content

14-12-2020

Wat is een loonbedrijf?

Wat is een loonbedrijf?

Een loonbedrijf is een organisatie wat loonwerk verricht voor een externe opdrachtgever. De werkzaamheden worden op contractbasis uitgevoerd. Bent u op zoek naar een passend loonbedrijf? Dan kan Heecon u verder helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het loonwerk, in combinatie met onze eigen mechanisatie, ondersteunen wij u graag met de bijbehorende werkzaamheden.

Loonwerk bij Heecon

Heecon ondersteunt u bij het uitruimen van kassen. Wij hebben namelijk de juiste mechanisatie én mensen in huis om het uitruimen veilig en snel te laten verlopen. Hetgeen wat wij doen? Wij ruimen zacht fruit en groentegewassen uit of kunnen dit voor u versnipperen. Ook bij het uitruimen van blad en matten bieden wij ondersteuning.

Kennis over de juiste mechanisatie

Een efficiënte werkwijze, daar staan wij bij Heecon voor. Onze medewerkers kennen onze machines van binnen en van buiten, waardoor wij deze aanpak ook kunnen garanderen. Dit is een groot voordeel wat ons loonbedrijf u kan bieden. Onze unieke machines hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn op basis van verschillende doeleinden ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij te allen tijde een passende oplossing bieden. Benieuwd naar onze mechanisatie? Bekijk ons uitgebreide overzicht of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

U weet nu wat een loonbedrijf is en hoe Heecon u hierbij kan helpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u specifiekere informatie ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken met u mee en zullen u een oplossing op maat bieden. Of het hier nu gaat over loonwerk of onze mechanisatie. Heecon is u graag van dienst.