Spring naar content

Binden & versnipperen

Gemakkelijk binden

Om groenten gemakkelijk en zonder doek naar de versnipperaar te transporteren raden wij aan om de teelt van te voren te binden. Dit kan door middel van de Heecon Speedy. Deze machine wordt ingezet om hoge draadteelt met elkaar te binden. Deze bundel worden vervolgens aan elkaar gebonden met een oproller of ze worden versnippert door een van onze verhakselaars.

Versnipperen van de groenten

Het versnipperen kan uitgevoerd worden door een van onze verhakselaars. Wij kijken bij ieder klant welke mechanisatie goed aansluit op de wensen zodat wij een goed en passend aanbod kunnen leveren. Bent u benieuwd welke mechanisatie past bij uw doelen? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze specialisten via info@heeconbvba.nl. Ze helpen u graag verder.

Heecon biedt ondersteuning

Onze loonwerkers zijn gespecialiseerd in het werken met onze mechanisatie. Wanneer u op zoek bent naar loonwerkers voor het binden en versnipperen van groenten bent u bij Heecon aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en u en uw team ondersteunen bij het werk in de kas. Vraag gemakkelijk een offerte aan en bekijk de mogelijkheden met onze mechanisatie en loonwerkers.

Bekijk de video