Spring naar content

Doeken wassen

Wat is looftrekdoek?

Met looftrekdoek wordt de kas gemakkelijk leeggehaald gedurende de teeltwisseling. Het is erg belangrijk om de doeken schoon te houden, om eventuele ziektes of virussen buiten de deur te houden. Daarom bieden wij de mogelijkheid de doeken te wassen met de Heecon Doekenwasser.

Welke mechanisatie wordt hiervoor gebruikt?

Zoals hierboven aangegeven maken wij gebruik van de Heecon Doekenwasser. Het schoonmaken van de doeken wordt op onze grond gedaan, met helder water zonder toevoegingen. Klanten buiten de Benelux zijn niet in staat de doeken bij ons af te leveren. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid de Heecon Doekenwasser te huren.

Wat zijn de voordelen?

Door de looftrekdoeken te reinigen worden deze ontsmet en is de kans tot besmetting kleiner. Daarnaast kunt u dankzij de Heecon Doekenwasser langer gebruik maken van de looftrekdoeken, een zeer duurzame oplossing. Onze hoge kwaliteit looftrekdoeken zijn in verschillende sterktes en uitvoeringen beschikbaar. Benieuwd welk doek het beste bij u in de kas past? Wij geven u hier graag advies over.

Loonwerkers

Onze loonwerkers hebben ruime ervaring met het plaatsen, uitruimen en wassen van looftrekdoek. Zij nemen u en uw personeel dan ook graag mee in de werking van onze mechanisatie zodat onze techniek ook in uw kas uitgevoerd kan worden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op een vraag vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de video