Spring naar content

Gewas uitdraaien

Groenten gewassen kunnen in een geheel uitgedraaid worden door middel van onze mechanisatie. Hier kunnen de Heecon G serie, Heecon MC 140 en MC 225, de Heecon T3 en de Heecon Oproller u bij helpen.

De teeltwisseling

De teeltwisseling kan een flinke klus zijn. Allereerst moet het gewas verwijderd worden. Daarnaast moet alles schoongemaakt en gereinigd worden om te voorkomen dat virussen of bacteriën worden overgedragen. En uiteindelijk moet er natuurlijk nieuwe teelt geplaatst worden. Dit alles zijn zeer arbeidsintensieve werkzaamheden. Met de mechanisatie en loonwerkers van Heecon kunnen wij dit een stuk gemakkelijker maken.

Deskundig advies

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw teeltwisseling kunnen betekenen? Ons team staat voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien. Samen zullen wij gaan kijken voor de best passende oplossing in uw kas waarna u een weloverwogen keuze kunt gaan maken.

De loonwerkers van Heecon

Onze loonwerkers hebben jarenlange ervaring met het uitdraaien van gewas. Dankzij deze kennis kunnen ze u dan ook perfect van dienst zijn. Samen met uw team zal er gewerkt worden aan de uitdraai van gewassen in combinatie met onze mechanisatie. Doordat onze loonwerkers bij iedere stap van de ontwikkeling van deze mechanisatie aanwezig zijn geweest kunnen ze u goed begeleiden.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@heeconbvba.nl. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar, ons team staat voor u klaar.

Bekijk de video