Spring naar content

Substraat uitruimen

Wat is substraat?

Substraat is een kunstmatige bodem waar planten op kunnen groeien binnen de tuinbouw. Het voordeel van substraat is het vermogen om vocht langer vast te houden wat goed is voor de groei in de kas. Om de planten zo goed mogelijk te laten groeien, dient het tuinbouw substraat vervangen te worden en wordt het in zijn geheel uitgeruimd. Substraat biedt altijd de ideale, schone basis voor de ondergrond.

Welke mechanisatie wordt hiervoor ingezet?

Wij werken met verschillende typen substraat; steenwol, foam, cocos of perlite matten. Deze kunnen in het geheel uitgedraaid worden door de Heecon T serie, Heecon MC 140 of Heecon MC 225.

Loonwerkers van Heecon

Onze loonwerkers helpen graag bij het uitruimen van groenten en zacht fruit substraat om op die manier een nieuwe teelt te kunnen gaan verzorgen. Doordat ze bij elke stap van de ontwikkeling van onze mechanisatie aanwezig zijn, weten ze precies hoe te werk te gaan met de mechanisatie. Hierdoor kunnen ze de juiste ondersteuning bieden en eigen personeel meenemen in de werkwijze.

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze loonwerkers of mechanisatie raden wij aan om een offerte aan te vragen. Dit kan gemakkelijk door contact met ons op te nemen via info@heeconbv.nl. Ons specialistische team staat klaar om alle vragen te bespreken en de mogelijkheden door te spreken.

Bekijk de video