Spring naar content

Big Chopper

Groot!!

De Heecon Big Chopper is een grote en sterke machine, geschikt voor het verhakselen van  tomaten, paprika, aubergine en komkommer planten . Met een vermogen van 300 PK  wordt deze krachtige machine, vaak door loonwerkers of tuinders met een grote kas oppervlaktes aangeschaft.

Combineer met andere machines

De Big Chopper kan enkel planten versnipperen. Om een volledige teeltwisseling machinaal te verwerken kun je de Big Chopper combineren met andere machines. Hierbij kun je denken aan een Heecon G2 /G3 of Heecon Transporter T4/T5 om substraat en blad van diverse teelten uit te ruimen. Ook kan er bij de machine een unit geleverd worden, om de met een Heecon speedy gebonden tomaten planten te versnipperen.

Werking van de Heecon Big Chopper

De planten worden met een looftrek doek of met de gebonden planten unit naar de machine gevoerd. Daarna duwen de invoerrollen de planten met afregelbare snelheid in de hakseltrommel. Het fijn gehakselde materiaal wordt aan de achterzijde uit de uitlaat pijp geblazen. De uitlaatpijp is scharnier baar waardoor het materiaal in diverse hoogtes en richtingen weggeblazen kan worden. Een Heecon bunker achter de machine verhoogt de veiligheid en capaciteit

Neem contact op

Wil jij de Heecon Big Chopper gaan gebruiken voor het versnipperen van gewas? Neem contact met ons op via info@heeconbv.com en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze tuinbouwmachines. Onze loonwerkers zijn onderdeel van het ontwikkelproces van onze mechanisatie. Hierdoor kunnen zij perfect overweg met onze machines en zullen ze hier zoveel mogelijk kennis over delen. Wij denken graag met je mee.

Voor video klik hier

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2300mm / Breedte 1900 mm / Hoogte 2500 mm
Afmeting rups Lengte 2000mm / Breedte 1200mm
Capaciteit 8000m / 15000m / uur
Motoruitvoering John Deere - Emissie uitvoering Stage IV (Final Tier 4)
Uitvoering afvoer Uitblaaspijp
Hydraulisches System Mechanisch
Gewicht 5000kg

Big chopper 250 remote controlled

Opties en toebehoren


Toebehoren

  • LED-Verlichting
  • Gereedschapskist
  • Set reserve messen

Opties

  • Metal -detection
  • Remote-control
  • Kiepbak XL
  • Bunker wagen XL
  • Unit om met speedy gebonden planten te kunnen versnipperen