Spring naar content

Big Chopper

De Heecon Big Chopper is onze grootste tuinbouwmachine, geschikt voor het verhakselen van onder andere tomaten, paprika en komkommers. Deze machine bevat 300 PK en is daarmee een krachtige machine. Een Big Chopper wordt vaak door loonwerkers of tuinders met een groot oppervalk aangeschaft.

Combineer met andere mechanisatie

De Big Chopper kan enkel verhakselen. Om een volledige teeltwisseling machinaal te verwerken kun je de Big Chopper combineren met andere tuinbouwmachines. Hierbij kun je denken aan een Heecon transporter of pers. Wanneer je kiest voor een van deze machines Hierdoor kunnen er ook matten en blad uitgedraaid worden.

Tuinbouwmachines op afstand te besturen

Mocht je het fijn vinden om de Heecon Big Chopper middels remote control te besturen, kan deze tegen een meerprijs aangeschaft worden. Hierdoor is het mogelijk om de tuinbouwmachine op afstand te besturen. Dit heeft als voordeel dat de machinist niet naast de machine staat waardoor hij beter overzicht kan houden. Ook staat hij op en veilige afstand van de machine en eventueel opvliegend stof. U heeft daarnaast ook de optie om het leegdraaien van de bunkerwagen te bedienen vanuit de heftruck.

Neem contact op

Wil jij de Heecon Big Chopper gaan gebruiken voor het verhakselen van gewas? Neem contact met ons op via info@heeconbv.com en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze tuinbouwmachines. Onze loonwerkers zijn onderdeel van het ontwikkelproces van onze mechanisatie. Hierdoor kunnen zij perfect overweg met onze machines en zullen ze hier zoveel mogelijk kennis over delen. Wij denken graag met je mee.

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2300mm / Breedte 1900 mm / Hoogte 2500 mm
Afmeting rups Lengte 2000mm / Breedte 1200mm
Capaciteit 5000m / 12000m / uur
Motoruitvoering John Deere - Emissie uitvoering Stage IV (Final Tier 4)
Uitvoering afvoer Uitblaaspijp
Hydraulisches System Mechanisch
weight_heecon
Gewicht 5000kg

Opties en toebehoren


Toebehoren

Bunkerwagen
LED-Verlichting
Gereedschapskist
Set reserve messen


Opties

Kantelbak voor heftruck of shovel
Doeken en buizen
Bediening op afstand met remote control
Unit voor gebonden loof