Spring naar content

Buizen

De Heecon buizen worden gebruikt als hart van de looftrekdoeken. Met behulp van deze buizen kunnen de looftrekdoeken gemakkelijk met onze machines opgerold worden. Zonder de Heecon buizen is dit niet mogelijk.

Specificaties

De buizen hebben een wanddikte van 2.9 millimeter en worden voorzien van 2 zelf tappende schroeven zodat het doek direct grip heeft op de buis. Aan beide zijde bevindt zich ook een 8 millimeter strip van 25 millimeter breed. Deze buizen zijn veel sterker dan de buizen met ronde pinnetjes en geven veel minder slijtage aan de machines.

Combinatie met de andere mechanisatie

Wij bieden verschillende mechanisatie voor het uitruimen van gewassen. Denk hierbij aan de Heecon G serie of Heecon Transporters. Het is uiteraard mogelijk om onze mechanisatie in uw kas te gebruiken. Wij geven u hier graag deskundig advies over. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@heeconbvba.com. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Loonwerkers

Wilt u graag gebruik maken van loonwerkers? Ook hier bent u bij Heecon aan het juiste adres. Omdat onze specialisten bij het volledige ontwikkelproces aanwezig zijn kunnen ze u ondersteunen bij alle werkzaamheden en daarnaast de nodige kennis met u delen. Met behulp van onze loonwerkers zult u zeer efficiënt gebruik maken van de machines en de werkzaamheden in uw kas gemakkelijk uitvoeren.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 1500mm / Hoogte 60,3mm / Breedte 2,9mm
weight_heecon
Gewicht 6kg
Afmeting rups -
Capaciteit -
Motoruitvoering -
Uitvoering afvoer -
Hydraulisch systeem -

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

-Rek om buizen is te stapelen 200st/rek


Opties