Spring naar content

Bunkerwagen

Wat is een bunkerwagen?

Een bunkerwagen is een verwerkingssysteem wat losse materialen op een gemakkelijke manier kan verplaatsen. Dankzij de sleeptechniek met een bodemketting wordt al het materiaal uit de bunkerwagen geleidt. De zijwanden zullen er voor zorgen dat er geen materialen achterblijven. Hierdoor heeft u ten alle tijden een gedoseerde aanvoer voor uw verwerkingslijn wat zorgt voor een optimale productie.

Wat zijn de voordelen van een bunkerwagen?

De Heecon bunkerwagen kan aan alle Heecon machines gekoppeld worden. De wagen dient als voorraadwagen om door te kunnen werken wanneer de heftruck de kantelbak buiten leegmaakt. Deze bunkerwagen wordt aangedreven door de hydrauliek van de machine. De bediener van de machine bedient de bunker vanuit de machine.

Waarom kiezen voor Heecon?

Heecon is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in mechanisatie voor de tuinbouw industrie. Wij leveren onze betrouwbare machines aan tuinders over de hele wereld. We zijn een kleinschalig bedrijf, omdat wij kwaliteit, veiligheid en persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Op die manier kunnen wij u van de beste service en professioneel vakmanschap voorzien.

Veiligheid staat voorop

Onze machines werken zoveel mogelijk mechanisch, om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Doordat de machines enkel één elektra unit bevatten, zijn ze minder gevoelig voor storingen waardoor ze langer mee kunnen. Daarnaast zijn onze loonwerkers deskundig en weten ze precies hoe te werken met onze mechanisatie, waaronder de bunkerwagen. Wanneer u gebruik maakt van onze services hoeft u zich dan ook geen enkele zorgen te maken.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze bunkerwagen of heeft u vragen waar ons team u bij kan ondersteunen? Neem telefonisch contact met ons op of per mail via info@heeconbvba.com. Wij helpen u graag verder!

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 4000mm / Hoogte 1250mm / Breedte 2000mm
weight_heecon
Gewicht 1000kg
Capaciteit 4m3
Uitvoering afvoer Kettingbodem
Hydraulisch systeem Hydrauliek hakselaar

Opties en toebehoren


Toebehoren

 


Opties

Stofafscherming

Ook verkrijgbaar als vijzel-bunker