Spring naar content

Combi Chopper

Wat is de Combi Chopper?

De Heecon Combi Chopper wordt door een tractor aangedreven en kan gebruikt worden om verschillende soorten teelt te verhakselen. Denk hierbij aan planten van tomaten, paprika, komkommer en aubergine. Deze machine kan geleverd worden met of zonder hydraulische unit. Wij kunnen dit volledig naar uw wens aanpassen en leveren. Daarnaast is de Heecon Combi Chopper te leveren met een doek oprol-systeem of met een invoerunit voor gebonden planten.

Technische specificaties

De lengte van onze Combi Chopper is 2,4 meter, de hoogte zit tussen de 2 en 2,3 meter en de breedte is 1,8 meter. Deze machine wordt door een tractor aangedreven en heeft hierdoor een maximaal vermogen van 74 Kilowatt per 100PK. Het is mogelijk om de Heecon Kantelbak erbij te leveren, mocht u deze mechanisatie graag willen gaan gebruiken in uw kas. Heeft u advies nodig om de beste keuzes te maken? Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Heecon Combi Chopper of heeft u andere vragen over onze tuinbouw mechanisatie? Wij helpen u graag verder. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies over onze Combi Chopper te voorzien. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@heeconbv.com. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem! Wij denken graag met u mee.

ruler_heecon
Afmetingen Lengte 1800mm / Breedte 1300mm / Hoogte 2200mm
Gewicht 750kg
Afmeting rups -
Capiciteit 1000m / 3000m / uur
Motoruitvoering Maximaal vermogen traktor (74kw/100PK)
Uitvoering afvoer Uitblaaspijp
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

Gereedschap kist
LED verlichting
Set reserve messen


Opties

Kantelbak voor heftruck of shovel
Doeken en buizen