Spring naar content

Doekenwasser DW2

Het reinigen van looftrekdoek met de Heecon Doekenwasser

Looftrekdoeken worden gebruikt gedurende de teeltwisseling in de kas. De doeken worden in de rijen gelegd. Vervolgens worden de doeken met het oude gewas richting de versnipperaar getrokken. Deze manier wordt gebruikt om het oude gewas uit de kas te halen en ruimte te maken voor de nieuwe teelt.

Waarom moet je looftrekdoek reinigen?

Wanneer u uw nieuwe teelt in uw kas gaat plaatsen, is het verstandig om het looftrekdoek te reinigen. Op die manier worden uw looftrekdoeken weer schoon waardoor het doek meer licht zal weerkaatsen. Daarnaast kan de levensduur van uw doeken beter gegarandeerd worden.  Heecon biedt u dan ook de mogelijkheid voor de schoonmaak van uw looftrekdoek door middel van de Heecon Doekenwasser. Wilt u liever wassen op eigen terrein? Het is mogelijk om de Heecon Doekenwasser te huren. Hiermee maakt u de looftrekdoeken gemakkelijk, snel en op eigen terrein schoon en kunt u snel verder met de teeltwisseling.

Kies voor de doekenwasser van Heecon

De Heecon Doekenwasser wordt gebruikt om looftrekdoeken te reinigen en is in verschillende modellen te verkrijgen. Zo kan gekozen worden voor een doekenwasser met 1, 2 of 3 sets borstels, met aandrijving door de hydrauliek van de tractor, met een hydraulische unit aangedreven door de aftakas van de tractor of zelfs met een hydraulische unit aangedreven door een John Deere motor. Dankzij de Heecon Doekenwasser kunt u gemakkelijk uw looftrekdoek reinigen en hergebruiken.

Neem contact op

Wilt u gebruik maken van de Heecon Doekenwasser om al uw looftrekdoek te kunnen reinigen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zullen samen met u tot een passende oplossing komen. Ook voor andere vragen over onze mechanisatie of loonwerk kunt u terecht bij onze specialisten. Zij zijn bereikbaar via info@heeconbvba.com. Daarnaast kunt u ze ook telefonisch bereiken.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 3500mm / Hoogte 2000mm / Breedte 1500mm
weight_heecon
Gewicht 1100kg
Afmeting rups -
Capaciteit 3.000 lm/uur
Motoruitvoering PTO of tractor (min 80 hp)
Uitvoering afvoer 2 sets van 2 borstelrollen
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

Veiligheidswanden
Spatlappen


Opties

Motorunit
Aandrijving door chopper
Ook verkrijgbaar met 3 sets van 2 borstels (DW3)