Spring naar content

Heecon G1 Press en Chopper

Heecon G1 Press

Heecon G1 Press is een machine, aangedreven door een tractor, met een vijzel erin waarmee het gewas naar een plaats geperst wordt. Je kunt hiermee korte steelgewassen als geheel uitdraaien. Daarnaast is het mogelijk om matten of blad uit de lange steelgewassen uit te ruimen.

Voordelen van de Heecon G1 Press

Het voordeel van deze machine is dat door de persvijzel, het materiaal bij elkaar geduwd wordt waardoor er een compactere afvalberg ontstaat. Er kan hiermee een reductie van 20% tot 40% in het volume gecreëerd worden.

Heecon G1 Chopper

Heecon G1 Chopper is gelijk aan de G1 Press maar in plaats van een pers, zit er een hakselunit in deze machine waardoor je het gewas kan hakselen. Verschillend korte steelgewassen, zoals aardbeien, kunnen gesnipperd worden.

Verschil tussen de Heecon G1 Chopper en Combi Chopper

Het verschil tussen de Heecon G1 Chopper en de Combi Chopper is, dat de Combi Chopper enkel geschikt is voor lange steelgewassen. De G1 is een trommel hakselunit met twaalf messen. In tegenstelling tot de G1, is de Combi Chopper een disk chopper met een hakselunit schijf met twee messen.

Neem contact op

Voor vragen over de Heecon G1 Chopper of over een van onze andere machines kan er contact opgenomen worden met het team van Heecon Bv. Onze specialisten hebben veel ervaring in het werk met onze mechanisatie en kunnen je dan ook van deskundig advies voorzien. Je kunt ons bereiken via info@heeconbvba.com of telefonisch, we denken graag mee.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 3000mm / Breedte 1800mm / Hoogte 1500mm
weight_heecon
Gewicht 1500kg
Afmeting rups -
Capaciteit 4000m / uur
Motoruitvoering Aangedreven door tractor
Uitvoering afvoer Vijzel
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

Klemriek en slee
LED verlichting


Opties