Spring naar content

Heecon G6

De grootste!!!

De Heecon G6 Chopper is de grootste machine die bij Heecon gebouwt wordt! Hij kan ongeveer alle tuinbouw gewassen versnipperen, van  tomaten, paprika, aubergine en komkommer planten tot diverse zacht fruit gewassen met potgrond, zoals aardbeien , frambozen , bramen, blauwe bessen. Met een vermogen van 425 PK is deze machine het meest geschikt om grote oppervlaktes uit te ruimen. De machine is standaard voorzien met afstandsbediening en een vaste bunkerbak. Afstandsbediening om goed overzicht te houden op het werkgebied rond de machine en een vaste bufferbak om het stof ontwikkeling te beperken.

Werking van de Heecon G6

Groenten planten worden met een looftrek doek naar de machine gevoerd. Daarna brengt een transportband de planten naar de invoerrollen die ze op hun beurt met afregelbare snelheid in de hakseltrommel duwen. Het fijn gehakselde materiaal wordt aan de achterzijde uit de uitlaat pijp geblazen. De uitlaatpijp is scharnier baar waardoor het materiaal in diverse hoogtes in de bunker geblazen kan worden. De bunker leeg draaien kan door de bediener van de machine of door de chauffeur van de  heftruck of shovel bedient worden.

Zacht fruit planten met of zonder potgrond ( de potgrond hoeft niet droog te zijn, vochtig geeft minder stof) worden met een looftrek doek naar de machine gevoerd. Waarna deze door een vijzel de hakselkooi in gedrukt worden. Het fijn gehakselde materiaal wordt op dezelfde manier als bij de groenten planten in de bunker geblazen!

Vraag een offerte aan

Wilt u gebruik maken van de Heecon G6 in uw kas? Neem contact op met de specialisten van Heecon. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u goed ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. U kunt ons bereiken via info@heeconbvba.com. Daarnaast zijn wij ook telefonsich bereikbaar.

 

Voor video klik hier

 

Technische informatie

ruler_heecon
Afmetingen Lengte 6300mm / Breedte 2200mm / Hoogte 2630mm
weight_heecon
Gewicht 10500kg
Afmeting rupsen Lengte 2400mm / Breedte 2200mm
Capaciteit 5000m x 10.000m x uur
Motoruitvoering John Deere 9.0 Liter 425 PK Emissie uitvoering Stage IV (Final Tier 4)
Invoerband Invoerband voor loof
Vijzel Vijzel voor aardbeien en cocos
Uitvoering afvoer uitblaaspijp
Hydraulisch systeem Mechanisch/elektrisch met afstandsbediening

tomaatenplanten versnipperen met Heecon G6

Opties en toebehoren


Toebehoren

  • LED lights
  • Toolbox
  • Reserve set messen

Opties

  • Kiepbak XXL voor Heftruck of Shovel
  • invoervijzel en hakselkooi om zacht fruit met potgrond uit te kunnen draaien