Spring naar content

Heecon Transporter T2

Waarvoor wordt de Heecon Transporter T2 gebruikt?

De Heecon Transporter is ontworpen om substraat matten, zacht fruit planten met cocos of potgrond en blad van groenten met looftrekdoeken in zijn geheel uit te draaien. Ook is het mogelijk om planten van diverse groenten uit te draaien. De Heecon T2 wordt aangedreven door een tractor.

Specificaties van de Transporter T2

De Heecon T2 is voorzien van een Cassapa pomp en 75 liter tanks en een Danfose motor. Hij wordt aangedreven door de hydrauliek van de tractor. Daarnaast is de T2 voorzien van hydraulische kleppen aan beide kanten. Tevens is het mogelijk om een elektrische olie koeler als optie te nemen.

Neem contact op

Voor meer informatie over de Heecon Transporter T2 raden wij u aan contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch. Onze specialisten denken graag met u mee! Aangezien ze bij het volledige ontwikkelproces aanwezig zijn kunnen ze u van deskundig advies voorzien. Ook voor loonwerkers bent u bij Heecon aan het juiste adres. Ze delen de benodigde kennis graag zodat de werkzaamheden in de kas zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 4500mm / Breedte 1800mm / Hoogte 2200mm
weight_heecon
Gewicht 1500kg
Afmeting rups -
Capaciteit 1.000m - 1.500m / uur planten, 2.000m / uur plastic
Motoruitvoering PTO of tracor (min 60HP, lift capacity 1000 kg)
Uitvoering afvoer 2 loopbanden
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

Klemriek en slee óf
Kantelbank en bunker


Opties