Spring naar content

Heecon Transporter T4

De Heecon Transporter T4 lijkt veel op de T3, T2 en T1. Het doek van deze machines is namelijk hetzelfde. De T4 wordt voornamelijk gebruikt voor het uitruimen van korte steelgewassen in het geheel. Ook wordt de machine gebruikt voor het uitruimen van matten of blad van dit type teelt. Het verschil met de andere Heecon Transporters is de motor. De Heecon Transporter T4 heeft namelijk een 50 pK Kubota motor. Daarnaast heeft de T4 een eigen hydraulisch circuit.

Vraag een offerte aan

Wilt u gebruik maken van de Transporter T4? Vraag direct een offerte aan. Onze specialisten denken graag met u mee! Samen zullen wij streven naar de beste mogelijkheden voor in uw kas. Daarnaast kunnen onze loonwerkers u ondersteunen met de werkzaamheden. Doordat zij bij het gehele ontwikkelproces aanwezig zijn hebben zij veel kennis over de mechanisatie. Deze kennis delen ze graag met u en uw team zodat u zo efficiënt mogelijk met de Heecon Transporter T4 of een van onze andere machines kunt werken.

Neem contact met ons op via info@hheconbvba.com. Daarnaast zijn wij telefonsich bereikbaar, onst team helpt u graag verder!

ruler_heecon
Afmetingen Lengte 4500mm / Breedte 1800mm / Hoogte 2200mm
Gewicht 1500kg
Afmeting rups -
Capaciteit 4.000-8.000m2/uur
Motoruitvoering 50PK Kubota motor
Uitvoering afvoer 2 loopbanden
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Opties

Klemriek en slee óf
Kantelbak en bunker


Opties