Spring naar content

Heecon Transporter T5

De Heecon Transporter T5 lijkt veel op de T4, T3, T2 en T1. Het doek van deze machines is namelijk hetzelfde. De T5 wordt voornamelijk gebruikt voor het uitruimen van korte steelgewassen in het geheel. Ook wordt de machine gebruikt voor het uitruimen van matten of blad van dit type teelt. Het verschil met de andere Heecon Transporters is de motor. De Heecon Transporter T5 heeft namelijk een 140 pK stage 5 John Deere motor. Daarnaast heeft de T5 een eigen hydraulisch circuit en een extra grote koeler.

Vraag een offerte aan

Wilt u gebruik maken van de Transporter T5? Vraag direct een offerte aan. Onze specialisten denken graag met u mee! Samen zullen wij streven naar de beste mogelijkheden voor in uw kas. Daarnaast kunnen onze loonwerkers u ondersteunen met de werkzaamheden. Doordat zij bij het gehele ontwikkelproces aanwezig zijn hebben zij veel kennis over de mechanisatie. Deze kennis delen ze graag met u en uw team zodat u zo efficiënt mogelijk met de Heecon Transporter T5 of een van onze andere machines kunt werken.

Neem contact met ons op via info@heeconbvba.com. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar, ons team helpt u graag verder!

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 5000mm / Breedte 1900mm / Hoogte 2200mm
weight_heecon
Gewicht 2500kg
Afmeting rups Lengte 2000mm / Breedte 230mm / Hoogte 380mm
Capaciteit 10.000m / uur planten, 20.000m / uur plastic
Motoruitvoering 140pk stage 5 John Deere motor
Uitvoering afvoer 2 loopbanden
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren

Klemriek en slee óf
Kantelbak en bunker


Opties