Spring naar content

Kantelbak

Maak het afvoeren van gewas of substraat gemakkelijker door middel van een kiepbak, ook wel een kantelbak genoemd. Heecon levert hoogstaande producten aan verschillende bedrijven in de tuinbouw. Ook voor een hydraulische kantelbak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over het product en waarvoor u het kunt gebruiken.

Wat is een kantelbak?

Een kiep- of kantelbak helpt u het afvalsorteringsproces te vereenvoudigen. U kunt gemakkelijk in één keer een grote hoeveelheid gewas of substraat afvoeren of verplaatsen. Door middel van de hydrauliek van de heftruck wordt de bak zonder enige moeite opgetild, waardoor het ook een zeer efficiënte manier van legen is. Het is een robuust product waar u jarenlang van kunt genieten. De Heecon kiepbak wordt zoals eerder aangegeven met een hydraulisch systeem aangedreven. Dit betekent dat het systeem in beweging wordt gebracht door middel van olie wat onder druk wordt gezet.

Voordelen binnen de tuinbouw

Naast het vereenvoudigen van het afvoeren van afval, is de kantelbak ook een manier om uw werkomgeving schoon te houden. Hierdoor creëert u met gemak een fijne werkomgeving voor uw medewerkers. Dit verhoogt automatisch de veiligheid, wat zeer belangrijk is binnen de tuinbouw. U kunt de kantelbak gebruiken voor het uitruimen van uw kassen. Wanneer u hier hulp en ondersteuning bij kan gebruiken, kunt u Heecon inschakelen. Wij hebben de juiste machines en mensen om u hierbij te helpen.

Neem contact op

Al 25 jaar staat Heecon voor kwaliteit en veiligheid. Door middel van jarenlange ervaring blijven de producten vernieuwd worden zodat u de beste kwaliteit van ons kunt verwachten. Heeft u interesse in onze kantelbak of in een van onze andere producten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via mail of een van onze andere contactmogelijkheden.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 1800mm / Hoogte 1800mm / Breedte 2000mm
weight_heecon
Gewicht 500kg
Afmeting rups -
Capaciteit 4m3
Motoruitvoering -
Uitvoering afvoer Kantelklep aan voorzijde
Hydraulisch systeem Hydrauliek heftruck of shovel

Bekijk de video

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren


Opties