Spring naar content

Looftrekdoeken

Wat zijn de Heecon looftrekdoeken?

Heecon Bv levert hoge kwaliteit looftrekdoeken van verschillende leveranciers. Hierin maken we onderscheidt tussen wit en zwart looftrekdoek. Wit looftrekdoek wordt gebruikt bij lichtgevoelige gewassen en kan dankzij de hoge reflectiegraad het hele seizoen blijven liggen. Dit materiaal bestaat ook in een zwarte uitvoering voor niet-lichtgevoelige gewassen en wordt meestal niet het hele seizoen lang in de kas gebruikt, maar enkel tijdens het uitruimen van de gewassen. Daarnaast kunnen wij de doeken in verschillende breedtes en diktes bij u leveren. Deze doeken worden tijdens de teeltwisseling in de rijen gelegd. Het gewas, blad of substraat wordt vervolgens op de looftrekdoeken gelegd en richting de versnipperaar getrokken.

Buizen voor het looftrekdoek

Ook de buizen waar de looftrekdoeken op gerold worden zijn van hoogstaande kwaliteit. Ze hebben een wanddikte van 2.9 millimeter en zijn voorzien van twee zelftappende schroeven. Deze schroef is zo ontworpen dat deze door de draaibeweging een eigen schroefgat maakt. Hierdoor heeft het doek direct grip op de buis. Daarnaast hebben de buizen aan beide kanten een 8 millimeter strip van 25 millimeter breed. De buizen zijn vele malen sterker dan de buizen met ronde pinnetjes en zorgen daardoor voor minder slijtage bij onze machines.

Goede kwaliteit

Looftrekdoeken worden geweven op de werkbreedte van de machine die gebruikt wordt bij de teeltwisseling. Ze zijn bestendig tegen de trekkracht van onze machines, waar onze loonwerkers uitstekend mee overweg kunnen. Om te voorkomen dat er eventuele ziektes of virussen overgedragen worden door middel van het looftrekdoek, kunt u gebruik maken van onze Heecon Doekenwasser.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze looftrekdoeken of heeft u andere vragen over onze mechanisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@heeconbvba.com. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij denken graag met u mee en zullen u van deskundig advies voorzien.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Breedte wit doek 1.00 / 1.10 zwart doek 1.00 / 1.10 / 1.30
weight_heecon
Gewicht 130 / 160 / 180 / 220 gsm
Afmeting rups -
Capaciteit -
Motoruitvoering -
Uitvoering afvoer -
Hydraulisch systeem -

Bekijk de video

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren


Opties