Spring naar content

Mini Chopper

De Heecon Mini Chopper is een middenmaat versnipperaar geschikt voor het versnipperen van groentegewas. Deze machine heeft ten opzichte van de Special II Chopper een hogere capaciteit en is sterker door de 140 PK John Deere motor. Hierdoor is deze machine geschikter voor de zwaardere gewassen, tussenteelten en belichten teelten. Het is eveneens een kleine machine in afmeting, net als onze Special II, en is gemakkelijk hanteerbaar.

Neem contact op

Neem voor meer informatie over de Heecon Mini Chopper direct contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee! In overleg met u bekijken we de beste mogelijkheden voor in uw kas. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om onze loonwerkers u te laten ondersteunen met de werkzaamheden. Zij zijn bij het volledige ontwikkelproces aanwezig en hebben hierdoor veel kennis over onze mechanisatie. Deze kennis delen ze graag me u en uw team. Zo kunt u efficiënt werken met de Heecon Mini Chopper of een van onze andere machines.

U kunt contact me ons opnemen via info@heeconbv.com. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

ruler_heecon
Afmeting Lengte 3500mm / Breedte 1800mm / Hoogte 2200mm
weight_heecon
Gewicht 3000kg
Afmeting rupsen 2 stuks - Breedte 230mm / Lengte 2000mm (Draagvlak 1230mm buitenmaat)
Capaciteit 6000m / uur
Motoruitvoering John Deere - Emissie uitvoering Stage IV (Final Tier 4)
Uitvoering afvoer Uitblaaspijp
Hydraulisch systeem Mechanisch

Bekijk de video

Opties en toebehoren


Toebehoren

Bunkerwagen
LED-Verlichting
Gereedschapskist
Set reserve messen


Opties

Kantelbak voor heftruck of shovel
Doeken en buizen
Transportband in plaats van uitblaaspijp