Spring naar content

Oproller aan heftruck

De Heecon Oproller is een zeer sterke machine waar onder andere tomatenplanten, plastic folie, druppelslangen, drainslangen mee uitgedraaid en op gerold kunnen worden. Het is een mechanische overbrenging die door hydraulische motor aangedreven wordt. Een oerdegelijke machine doordat deze enkel mechanisch werkt. De oproller kan zowel links als rechtsom draaien en is voorzien van een afdruk mechanisme.

Wat is een oproller?

Een oproller wordt in de tuinbouw gebruikt voor oprollen van gewassen, plastic folie, verschillende slangen. Deze machine speelt bijvoorbeeld een grote rol in de teeltwisseling. Dit is namelijk een flinke klus, waar veel stappen bij komen kijken. Dankzij de oproller van Heecon worden deze werkzaamheden een stuk gemakkelijker gemaakt en komt er minder handwerk aan te pas. Hierdoor is het een zeer geliefde machine in de tuinderij.

Hoe werkt de aandrijving?

Door middel van de hydrauliek van een heftruck wordt de oproller in beweging gebracht. Hier komt geen handwerk bij kijken, de machine werkt volledig mechanisch. U heeft enkel een heftruck met hydraulische snelsluitingen nodig om de oproller van olie te voorzien

Neem contact op

Bent u benieuwd wat de Heecon oproller voor uw bedrijf in de tuinbouw kan betekenen, of heeft u vragen over de werkwijze? Geen probleem! Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via info@heeconbvba.com of telefonisch. Onze specialisten helpen u graag verder.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2000mm / Hoogte 1200mm / Breedte 1200mm
weight_heecon
Gewicht 200 KG
Afmeting rups -
Capaciteit -
Motoruitvoering -
Uitvoering afvoer Horizontaal
Hydraulisch systeem heftruck

Opties en toebehoren


Toebehoren

haspel met touw en afroler om aan te lieren


Opties

Training en begeleiding