Spring naar content

Oproller

De Heecon Oproller is een zeer sterke machine waar onder andere tomatenplanten, plastic folie, druppelslangen, goten, drainslangen mee uitgedraaid en op gerold kunnen worden. Het is een mechanische overbrenging die door een aftakas van een tractor aangedreven wordt. Een oerdegelijke machine doordat deze enkel mechanisch werkt. De arm en de lier werken hydraulisch.

Wat is een oproller?

Een oproller wordt in de tuinbouw gebruikt voor oprollen van gewassen, plastic folie, verschillende slangen en goten. Deze machine speelt bijvoorbeeld een grote rol in de teeltwisseling. Dit is namelijk een flinke klus, waar veel stappen bij komen kijken. Dankzij de oproller van Heecon worden deze werkzaamheden een stuk gemakkelijker gemaakt en komt er minder handwerk aan te pas. Hierdoor is het een zeer geliefde machine in de tuinderij.

Hoe werkt de aandrijving?

Door middel van de aftakas van een tractor wordt de oproller in beweging gebracht. Hier komt geen handwerk bij kijken, de machine werkt volledig mechanisch. De aftakas is standaard aanwezig op een trekker of tractor. Het is een cardanaandrijving met een schuifkoppeling. Daarnaast bevat de aftakas snelkoppelingen aan beide zijden voor het overdragen van kracht, zodat de mechanisatie gaat werken.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat de Heecon oproller voor uw bedrijf in de tuinbouw kan betekenen, of heeft u vragen over de werkwijze? Geen probleem! Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via info@heeconbvba.com of telefonisch. Onze specialisten helpen u graag verder.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2400mm / Hoogte 2000mm / Breedte 1800mm
weight_heecon
Gewicht
Afmeting rups -
Capaciteit 10.000m / uur planten, 20.000m / uur plastic
Motoruitvoering PTO of traktor (minimaal 35HP - maximaal 80HP / 540 rpm)
Uitvoering afvoer Horizontaal of verticaal
Hydraulisch systeem Mechanisch

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren


Toebehoren


Opties

Training en begeleiding