Spring naar content

Special II Chopper

Onze kleine, zelfrijdende versnipperaar

De Heecon Special II Chopper is onze kleinste en meest compacte zelfrijdende versnipperaar. Deze machine wordt onder andere gebruikt voor het hakselen van komkommers en paprika’s. Voor het verhakselen van tomaten is de Mini Chopper ontworpen. Door de compacte afmeting is hij makkelijk te hanteren en zelfs uitermate geschikt voor kleinere kassen.

Deze kleine versnipperaar in uw kas

Deze kleine versnipperaar heeft een lengte van 3 meter, een hoogte van 2 meter en een breedte 1,8 meter. De machine is voorzien van een John Deere motor en heeft onder ideale omstandigheden een capaciteit van 2000m – 5000m per uur. Deze kleine versnipperaar wordt geleverd met LED verlichting en een extra set reserve messen. Onze medewerkers in het loonwerk hebben de machines mee ontwikkeld en kennen de mechanisatie daardoor erg goed. Ze kunnen u trainingen en de juiste begeleiding geven waardoor u volledig op de hoogte bent van de werking en veiligheid.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze mechanisatie of heeft u andere vragen waar we u bij kunnen helpen? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen wij u van deskundig advies voorzien omtrent loonwerk en mechanisatie in uw kas. Neem contact met ons op via info@heeconbv.com. Wij denken graag met u mee.

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2800mm / Breedte 1800mm / Hoogte 2200mm
weight_heecon
Gewicht 2400kg
Afmeting rupsen 2 stuks - Breedte 1730mm / Lengte 2000mm / Hoogte 230mm
Capiciteit 2000m / 5000m / uur
Motoruitvoering John Deere - Emissie uitvoering Stage IV (Final Tier 4)
Uitvoering afvoer Uitblaaspijp
Hydraulisch systeem Mechanisch

Opties en toebehoren


Zubehör

Gereedschapkist
LED-Verlichting
Set reserve messen
Schijfrotor


Opties

Kantelbak voor heftruck of shovel
Doeken en buizen
Bunkerwagen