Spring naar content

Speedy

Waarvoor gebruik je een bindmachine in de tuinbouw?

De Heecon Speedy is een bindmachine welke gemakkelijk en veilig uw hoge draad teelt gedurende de teeltwisseling in uw tuinbouw kassen bindt. Deze mechanisatie zorgt voor een efficiënt bundel proces. Hierna kunt u ervoor kiezen om de bundel aan elkaar gebonden gewassen met een oproller tot balen op te draaien of de bundel te laten versnipperen door een van onze versnipperaars.

Wat zijn de voordelen van de Heecon Speedy?

Het grootste voordeel van deze bindmachine is het vervangen van veel handwerk in de tuinbouw. De Heecon Speedy is ontworpen voor het binden van tomatenplanten. Hierdoor wordt deze teelt gemakkelijk en zonder doeken naar de machine vervoerd. Deze methode is dan ook ideaal voor hoge draadteelt gewassen. De bindmachine wordt met een Honda benzine motor en een hydraulisch systeem. Bij goed onderhoud kunt u lang gebruik maken van de Heecon Speedy, wat ook een groot voordeel is.

Waarom kiezen voor de bindmachine van Heecon?

Heecon heeft al ruim 25 jaar ervaring in Loonwerk & Mechanisatie in de tuinbouw sector. Wij zijn veel bezig met vernieuwing en volgen hiervoor technische ontwikkelingen op de voet. Doordat onze loonwerkers de machines zelf maken kunnen ze u optimaal van dienst zijn bij het uitruimen van uw kas. Wij lopen contant voorop in vernieuwingen, waar u uiteindelijk voordeel van zult ervaren.

Neem contact met ons op

Werkt u in de tuinbouw en heeft u vragen over de Heecon Speedy bindmachine? Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of mail ons via info@heeconbvba.com. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze mechanisatie of over een van onze loonwerkers te beantwoorden. We denken graag met u mee.

Specificaties

ruler_heecon
Afmeting Lengte 2000mm / Hoogte 800mm / Breedte 1400mm
weight_heecon
Gewicht 475kg
Afmeting Caterpillar -
Capaciteit 3000m / uur
Motoruitvoering 9PK Honda motor
Afzuigsysteem -
Hydraulisch systeem 2 aparte circuits, 1 voor bediening en 1 voor binden

Foto's

Foto's

Opties en toebehoren

Toebehoren
Hydraulisch push-up systeem
Twin controls
Aanpasbaar naar buisrail tot 60 cm

Opties

Bredere buisrailmaat is mogelijk