Spring naar content

Sweeper

De Heecon Sweeper veegmachine is een gespecialiseerd apparaat ontworpen om efficiënt en grondig te vegen onder buisrails. De veegmachine is met name nuttig tijdens teeltwisselingen, waarbij het essentieel is om de ondergrond schoon te maken. In vergelijking met traditionele methoden zoals blazen met een bladblazer, biedt de Heecon BV Sweeper veegmachine verschillende voordelen:

 • Efficiënte reiniging: De veegmachine is ontworpen om het gehele grondoppervlakte tussen en naast de buisrails grondig te reinigen met borstels om effectief vuil, stof en restmaterialen verwijderen.
 • Tijdsbesparend: Dankzij de geautomatiseerde werking van de veegmachine wordt er kostbare tijd bespaart tijdens het schoonmaakproces. Het apparaat kan snel en efficiënt grote oppervlakken behandelen.
 • Minimaal stof: In tegenstelling tot het blazen met een bladblazer, dat stof en vuil in de lucht kan verspreiden, minimaliseert de veegmachine de hoeveelheid stof in de omgeving. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere werkomgeving.
 • Gebruiksgemak: De veegmachine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het vereist minimale training om het apparaat te bedienen, waardoor arbeiders snel aan de slag kunnen.
 • Minder fysieke belasting: Doordat de veegmachine het meeste werk autonoom uitvoert, wordt de fysieke belasting van arbeiders verminderd in vergelijking met handmatige schoonmaakmethoden.
 • Veiligheid: De veegmachine is uitgerust met een dodemanspedaal zodat de veegmachine stopt zodra er van de veegmachine wordt gestapt.
 • Makkelijk te verplaatsen: Door het hydraulisch opdruksysteem is de veegmachine makkelijk te verplaatsen tevens kan de veegmachine met een vorklift verplaatst worden.
 • Afstelling: De borstels van de veegmachine kunnen is alle richtingen  worden zodat de veegmachine steeds kan afgesteld worden om in iedere situatie een optimaal resultaat te bekomen.
 • Afneembare borstel: de rechter borstel van de veegmachine kan gemakkelijk verwijderd worden om vegen tot de palen mogelijk te maken.

 

Neem contact op
Neem voor meer informatie over de Heecon sweeper direct contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee! In overleg met u bekijken we de beste mogelijkheden voor in uw kas. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om onze loonwerkers u te laten ondersteunen met de werkzaamheden. Zij zijn bij het volledige ontwikkelproces aanwezig en hebben hierdoor veel kennis over onze mechanisatie. Deze kennis delen ze graag me u en uw team. Zo kunt u efficiënt werken met de Heecon sweeper of een van onze andere machines.

U kunt contact me ons opnemen via info@heeconbv.com. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

SPECIFICATIES

ruler_heecon
Afmetingen LENGTE 2000MM / BREEDTE 1500MM / HOOGTE 1350MM
weight_heecon
Gewicht 400KG
Motoruitvoering 9PK HONDA MOTOR
Hydraulisch systeem 2 aparte circuits, 1 voor borstels en 1 voor het rijden

Heecon BV SWEEPER

Opties en toebehoren:

 • Aanpasbaar naar buisrail tot 600mm met stelringen en kleinere middelste borstel.
 • extra set borstels.